Shperndaje në Facebook.

E frikshme cfarë pritet ti ndodhë sot tokës

Një parashikim i frikshëm po qarkullon i cili flet për një stuhi diellore që i është drejtuar Tokës dhe mund ta godasë atë sot, Ditën e Verës.

Daily Mail shkruan se stuhia u krijua javën e kaluar nga një shpërthim i madh në atmosferën e diellit i njohur si një shpërthim diellor dhe grimcat e ngarkuara tani janë në rrugën e tyre drejt planetit tonë.

Ardhja e stuhisë diellore përkon me formimin e “çarjeve të ekuinoksit” në fushën magnetike të Tokës, per të cilën disa shkencëtarë thone se ndodh rreth 20 mars dhe 23 shtator të çdo viti.

Këto çarje dobësojnë mbrojtjen natyrore të planetit tonë kundër grimcave të ngarkuara dhe mund të lënë fluturimet dhe sistemet GPS të ekspozuara ndaj stuhisë.

Kjo mund të përfshijë pjesë të Skocisë dhe Anglisë veriore, si dhe pjesen veriore të SHBA, duke përfshirë pjesët e Miçiganit dhe Maine.

Shperndaje në Facebook.