Shperndaje në Facebook.

Mami po lufton për jetën e saj, pasi gërvisht gishtin duke pastronte shtëpinë e saj të re

Klara po lëvizte plackat e shtëpisë kur ajo gërvishti gishtin e unazës. Kjo gërvishtje pothuajse i mori jetën se u kthye në një infeksion serioz bakterial të quajtur fasciitis necrotizing, e cila bëri dorën e saj të fryhet si një tullumbace. Mjekët duhej të luftonin për të shpëtuar jo vetëm dorën e 37-vjeçares, por jetën e saj! Ata filluan duke përdorur lëkurën nga kofshët e saj për të mbuluar plagën e mbetur të lënë nga sëmundja, e cila e detyrojë të bëjë nëntë operacione tronditëse. Ajo dhe bashkëshorti i saj, ishin aq të zënë saqë nuk e vuri re se gërvishti gishtin e unazës. “Vura re një dhimbje të vogël, por kisha bërë shumë lëvizje dhe larëse, kështu që mendova se duhet ta kisha kapur me diçka, por nuk ishte asgjë serioze”, tha ajo.

” Megjithatë, në mbrëmje ajo e kuptoi se diçka ishte e gabuar kur gishti i saj ishte i fryrë dhe i kuq. Ajo shkoi në një spital privat dhe iu dha antibiotikë intravenoz. “E gjithë dora ime ishte fryrë dhe dhimbja dhe ndjenja e presionit po e përhapnin krahun”, kujton Klara. “Por ende nuk mendoja se ishte serioze. Atë natë, ajo u zgjua duke bërtitur. “Dora dhe krahu im dukeshin sikur një tullumbace ishte hedhur në erë. “Më thanë se kishte 50 për qind mundësi që unë të dilja nga operacioni gjallë”, tha ajo. “Edhe atëherë, ka pasur një shans të vërtetë që unë mund të humbas gishtat, dorën apo edhe tërë krahun tim.” Kirurgët e aftë ishin në gjendje të shpëtonin krahun dhe, më e rëndësishmja, jetën e saj.

Shperndaje në Facebook.