23 vjeçarja nga Hajvalia ka nevojë për ndihmë (Foto)

Liridona Gajtani nga Hajvalia është diagnostifikuar me Leukemi dhe tani familja e saj ka nevojë për ndihmë financiare. Liridona e cila aktualisht është duke ndjekur studimet master për gjuhë angleze i është nënshtruar procedurave mjekësore…


Më more peng shpirtin, o Ba!

Ej babi? Më dëgjon, ty po të thërras? Pse nuk më përgjigjesh? Apo mos ndoshta atje në parajsë sillen më mirë se unë?! Hmm, nuk e di cila është arsyeja, por doja vetëm të flas…