Pergjigju sakte brenda 10 sekondave!

A e zgjidhni dot kete problem? Duket i thjeshte por shume vete gabojne! Nje tregtar blen nje artikull 7 euro dhe e shet 8 euro, pastaj e blen perseri 9 euro dhe e shet 10…